Hopp til innhold
Winther
Cavatappi
Restauranter
Aker Brygge
Frognerparken
Catering
Arrangementer
Butikk
Vår historie
Våre oster
Book bord
Aker Brygge
Frognerparken
0
0
Winther
Cavatappi
Restauranter
Aker Brygge
Frognerparken
Catering
Arrangementer
Butikk
Vår historie
Våre oster
Book bord
Aker Brygge
Frognerparken
0
0
Cavatappi
Mappe: Restauranter
Tilbake
Aker Brygge
Frognerparken
Catering
Arrangementer
Butikk
Vår historie
Våre oster
Mappe: Book bord
Tilbake
Aker Brygge
Frognerparken
Arrangementer Lær om ost, lag ost og spis ost på forespørsel
IMG_6947.jpeg Bilde 1 av 5
IMG_6947.jpeg
DSCF5348-Edit.jpeg Bilde 2 av 5
DSCF5348-Edit.jpeg
79ddf19a-c7f8-4497-9775-def1c894c66a.JPG Bilde 3 av 5
79ddf19a-c7f8-4497-9775-def1c894c66a.JPG
Burrata-20240321-233255-test-underlag-2.jpg Bilde 4 av 5
Burrata-20240321-233255-test-underlag-2.jpg
Untitled+design-3.png Bilde 5 av 5
Untitled+design-3.png
IMG_6947.jpeg
DSCF5348-Edit.jpeg
79ddf19a-c7f8-4497-9775-def1c894c66a.JPG
Burrata-20240321-233255-test-underlag-2.jpg
Untitled+design-3.png

Lær om ost, lag ost og spis ost på forespørsel

1 499,00 kr

Lag din egen Snøball Mozzarella

Et kurs for ALLE.

Dere kan også booke oss privat for firma arrangementer og team building hos oss.

En unik anledning og opplevelse. På en date, sammen med ei venninne, venn, barnebarn eller bestemor.

Varighet : 1,5 - 2 timer

Du får en innføring i ost, lage din egen mozzarella og en smaking med ulike oster. Osten du lager får du ta med deg hjem.Dere kan bestille drikke underveis. Opplev magien når ostemassen blir til mozzarella.

Bli introdusert til ostens magiske verden. Du får være med på prosessen på deler av osteproduksjon, og lage din egen økologiske “snøball”-mozzarella som du kan ta med hjem. Kurset holdes av 4. generasjons yster Siri Helen Winther og Winther sin egen yster Davide Buono, som sammen har godt over 30 års erfaring med osteproduksjon.

Disse lidenskapelige oste-ekspertene vil veilede deg og tipse om de beste måtene å servere ost hjemme.

Kjøpte billetter refunderes dessverre ikke og prisen er per person.

Mail bekreftelsen er deres billett til kurset.

Sted: Winther Artisan Food & restaurant FROGNERPARKEN , Middelthuns gate 17P, 0368 Oslo eller AKER BRYGGE , Grundingen 3 , 0250 Oslo

Antall:
Legg til i handlevogn

Lag din egen Snøball Mozzarella

Et kurs for ALLE.

Dere kan også booke oss privat for firma arrangementer og team building hos oss.

En unik anledning og opplevelse. På en date, sammen med ei venninne, venn, barnebarn eller bestemor.

Varighet : 1,5 - 2 timer

Du får en innføring i ost, lage din egen mozzarella og en smaking med ulike oster. Osten du lager får du ta med deg hjem.Dere kan bestille drikke underveis. Opplev magien når ostemassen blir til mozzarella.

Bli introdusert til ostens magiske verden. Du får være med på prosessen på deler av osteproduksjon, og lage din egen økologiske “snøball”-mozzarella som du kan ta med hjem. Kurset holdes av 4. generasjons yster Siri Helen Winther og Winther sin egen yster Davide Buono, som sammen har godt over 30 års erfaring med osteproduksjon.

Disse lidenskapelige oste-ekspertene vil veilede deg og tipse om de beste måtene å servere ost hjemme.

Kjøpte billetter refunderes dessverre ikke og prisen er per person.

Mail bekreftelsen er deres billett til kurset.

Sted: Winther Artisan Food & restaurant FROGNERPARKEN , Middelthuns gate 17P, 0368 Oslo eller AKER BRYGGE , Grundingen 3 , 0250 Oslo

Lag din egen Snøball Mozzarella

Et kurs for ALLE.

Dere kan også booke oss privat for firma arrangementer og team building hos oss.

En unik anledning og opplevelse. På en date, sammen med ei venninne, venn, barnebarn eller bestemor.

Varighet : 1,5 - 2 timer

Du får en innføring i ost, lage din egen mozzarella og en smaking med ulike oster. Osten du lager får du ta med deg hjem.Dere kan bestille drikke underveis. Opplev magien når ostemassen blir til mozzarella.

Bli introdusert til ostens magiske verden. Du får være med på prosessen på deler av osteproduksjon, og lage din egen økologiske “snøball”-mozzarella som du kan ta med hjem. Kurset holdes av 4. generasjons yster Siri Helen Winther og Winther sin egen yster Davide Buono, som sammen har godt over 30 års erfaring med osteproduksjon.

Disse lidenskapelige oste-ekspertene vil veilede deg og tipse om de beste måtene å servere ost hjemme.

Kjøpte billetter refunderes dessverre ikke og prisen er per person.

Mail bekreftelsen er deres billett til kurset.

Sted: Winther Artisan Food & restaurant FROGNERPARKEN , Middelthuns gate 17P, 0368 Oslo eller AKER BRYGGE , Grundingen 3 , 0250 Oslo

 

Sted : Winther Artisan Food & restaurant enten Frogner Parken eller Aker Brygge

Tid: Vi avtaler tidspunkt

Kjøpte billetter refunderes ikke .

 
 

★★★★★

 

“The beauty of your story is that it’s going to continue to evolve and your site can evolve with it. Your goal should be to make it feel right for right now.”

Sam F.

 

 
Tilbake til toppen

WINTHER AKER BRYGGE
Grundingen 3, 0250 Oslo

Tlf: +47 40 89 60 20
Restaurant: booking@wintherakerbrygge.no
Delikatesse: jobb@wintherakerbrygge.no

WINTHER FROGNERPARKEN
Middelthunsgate 17 P, 0368 Oslo

Tlf: +47 45 50 71 97
booking@wintherfrognerparken.no

CAVATAPPI WINE
Siri@cavatappiwine.com