Salgspris:
1 190,00 kr
Opprinnelig pris:
2 000,00 kr
Winther Aker Brygge fredag 6 februar
Oppstart kl.17.00
Velkommen til en uforglemmelig kveld dedikert til Piemontes edle viner og rike mattradisjoner!
Winther Restaurant på Aker Brygge inviterer til en eksklusiv Winemakers Dinner med det historiske vinhuset Castello di Gabiano.
Vi er beæret over å ha slottsrepresentant Elisabetta Corrado på besøk. Hun vil personlig guide oss gjennom fire unike viner, dele hemmelighetene bak deres terroir, og fortelle historien til et av Monferratos eldste og mest prestisjetunge vinhus.
🍽️ Kveldens Meny (3-retters opplevelse)
Vårt kjøkken har satt sammen en 3-retters italiensk-inspirert meny som er skreddersydd for å fremheve dybden og kompleksiteten i vinene fra Gabiano.
Forrett: Piemontesisk Smaksplate
Hovedrett (Piemontesisk Klassiker):
Dessert (Italiensk med Norsk Vri):
Dette kurset ledes av Siri Helen Winther og Elisabatta Corrado fra vingården Castello di Gabiano. I hjertet av Monferrato ligger dette vinslottet.Giacomo Cattaneo og hans kone Emanuela er direkte engasjert i vinproduksjonen og andre tradisjoner ved slottet. Vingårdene til eiendommen ligger i en høyde på 300 meter. Posisjonen i forhold til vindene som kommer direkte fra de omkringliggende fjellene, betyr at det er et stort temperaturspenn mellom dag og natt: en situasjon som fremmer dannelsen av intense og typiske aromaer, som vinen reflekterer. I disse vinmarkene, hvorav noen er historiske og over hundre år gamle, utføres det nøye manuelt arbeid gjennom hele året, for å oppnå den beste kvaliteten på druer for vinfremstilling. Jorddyrking, samt plantesanitære behandlinger, planlegges med full respekt for miljøet. Her dyrkes historiske og internasjonale druer.
Siri Helen Winther er 4. generasjon yster og har jobbet med mat hele livet, og de siste 15 årene med ost. Hun er dommer i ost både nasjonalt og internasjonalt samt dommer i Norges beste drikke. Hun er restauratør og brenner for å dele sin matglede og vin kunnskap. Utdannet sommelier.
Vi setter sammen et håndplukket utvalg viner og oster, slik at man får smake flere spennende og gode kombinasjoner.
Du får :
Smaking av 4 ulike viner og 3 retters .Vinene er nøye utvalgt for å matche maten.
Varighet ca 2,5 timer
Aldersgrense 18 år
Kjøpte billetter refunderes ikke .
Sted : Winther Artisan Food & restaurant AKER BRYGGE
Grundingen 3 , 0250 Oslo
Billetter kan også kjøpes direkte via VIPPS . Betaling til 611450 og deretter kopi av
betalingen til booking@wintherakerbrygge.no med bilde av VIPPS betalingen.
Winther Aker Brygge fredag 6 februar
Oppstart kl.17.00
Velkommen til en uforglemmelig kveld dedikert til Piemontes edle viner og rike mattradisjoner!
Winther Restaurant på Aker Brygge inviterer til en eksklusiv Winemakers Dinner med det historiske vinhuset Castello di Gabiano.
Vi er beæret over å ha slottsrepresentant Elisabetta Corrado på besøk. Hun vil personlig guide oss gjennom fire unike viner, dele hemmelighetene bak deres terroir, og fortelle historien til et av Monferratos eldste og mest prestisjetunge vinhus.
🍽️ Kveldens Meny (3-retters opplevelse)
Vårt kjøkken har satt sammen en 3-retters italiensk-inspirert meny som er skreddersydd for å fremheve dybden og kompleksiteten i vinene fra Gabiano.
Forrett: Piemontesisk Smaksplate
Hovedrett (Piemontesisk Klassiker):
Dessert (Italiensk med Norsk Vri):
Dette kurset ledes av Siri Helen Winther og Elisabatta Corrado fra vingården Castello di Gabiano. I hjertet av Monferrato ligger dette vinslottet.Giacomo Cattaneo og hans kone Emanuela er direkte engasjert i vinproduksjonen og andre tradisjoner ved slottet. Vingårdene til eiendommen ligger i en høyde på 300 meter. Posisjonen i forhold til vindene som kommer direkte fra de omkringliggende fjellene, betyr at det er et stort temperaturspenn mellom dag og natt: en situasjon som fremmer dannelsen av intense og typiske aromaer, som vinen reflekterer. I disse vinmarkene, hvorav noen er historiske og over hundre år gamle, utføres det nøye manuelt arbeid gjennom hele året, for å oppnå den beste kvaliteten på druer for vinfremstilling. Jorddyrking, samt plantesanitære behandlinger, planlegges med full respekt for miljøet. Her dyrkes historiske og internasjonale druer.
Siri Helen Winther er 4. generasjon yster og har jobbet med mat hele livet, og de siste 15 årene med ost. Hun er dommer i ost både nasjonalt og internasjonalt samt dommer i Norges beste drikke. Hun er restauratør og brenner for å dele sin matglede og vin kunnskap. Utdannet sommelier.
Vi setter sammen et håndplukket utvalg viner og oster, slik at man får smake flere spennende og gode kombinasjoner.
Du får :
Smaking av 4 ulike viner og 3 retters .Vinene er nøye utvalgt for å matche maten.
Varighet ca 2,5 timer
Aldersgrense 18 år
Kjøpte billetter refunderes ikke .
Sted : Winther Artisan Food & restaurant AKER BRYGGE
Grundingen 3 , 0250 Oslo
Billetter kan også kjøpes direkte via VIPPS . Betaling til 611450 og deretter kopi av
betalingen til booking@wintherakerbrygge.no med bilde av VIPPS betalingen.