Hopp til innhold
Winther
Cavatappi
Restauranter
Aker Brygge
Frognerparken
Catering
Arrangementer
Butikk
Vår historie
Våre oster
Book bord
Aker Brygge
Frognerparken
0
0
Winther
Cavatappi
Restauranter
Aker Brygge
Frognerparken
Catering
Arrangementer
Butikk
Vår historie
Våre oster
Book bord
Aker Brygge
Frognerparken
0
0
Cavatappi
Mappe: Restauranter
Tilbake
Aker Brygge
Frognerparken
Catering
Arrangementer
Butikk
Vår historie
Våre oster
Mappe: Book bord
Tilbake
Aker Brygge
Frognerparken
Arrangementer Bobler & ost 20/9-2025
Vinkurs .jpg Bilde 1 av 10
Vinkurs .jpg
Champagne .jpg Bilde 2 av 10
Champagne .jpg
Sicilia drue .JPG Bilde 3 av 10
Sicilia drue .JPG
_P6A7896.jpeg Bilde 4 av 10
_P6A7896.jpeg
R6II7124.jpg Bilde 5 av 10
R6II7124.jpg
Winther_ostefat.jpeg Bilde 6 av 10
Winther_ostefat.jpeg
IMG_2279 3.jpg Bilde 7 av 10
IMG_2279 3.jpg
DSCF5348-Edit.jpeg Bilde 8 av 10
DSCF5348-Edit.jpeg
_P6A1067.jpeg Bilde 9 av 10
_P6A1067.jpeg
DSCF6835.jpeg Bilde 10 av 10
DSCF6835.jpeg
Vinkurs .jpg
Champagne .jpg
Sicilia drue .JPG
_P6A7896.jpeg
R6II7124.jpg
Winther_ostefat.jpeg
IMG_2279 3.jpg
DSCF5348-Edit.jpeg
_P6A1067.jpeg
DSCF6835.jpeg

Bobler & ost 20/9-2025

898,00 kr

Lørdag oppstart kl.12.00

Bobler er alltid perfekt til enhver anledning og det passer utmerket til ost .

Hvilke hemmeligheter skjuler seg i denne smakfulle kombinasjonen?

Bli med på en spennende smakseventyr der vi utforsker de mange nyansene i bobler og ost. Hvilke smaker passer sammen? Hvordan påvirker modningsgraden på osten smaken av boblene? Dette og mye mer får du svar på på vårt kurs.

Dette kurset ledes av Siri Helen Winther & Marina Pohl

Marina er fra Dalmatia og italiensk språk ekspert og den fødte vertinne som elsker Norge. Hun har bodd i Norge i mange år og elsker tradisjonene og all vår lidenskap for det autentiske og hjemmelagde. 

Siri Helen Winther er 4. generasjon yster og har spesialisert seg innen ost de siste 15 årene. Siri er restauratør og brenner for å dele sin matglede og vin kunnskap. Hvor vi forteller om osten dere får smake og de ulike boblene. Hun er også utdannet sommelier.

Winther sine verter tar dere gjennom smakingen av boblene og osten.

Smaking av 3 ulike bobler og 5 ulike norske oster.

Varighet ca 2 timer
Aldersgrense 18 år
Kjøpte billetter refunderes ikke .
Sted : Winther Artisan Food & restaurant
Grundingen 3 , 0250 Oslo

  • Når du bestiller står det på alle bestillinger , hentes i butikk . Dette er en generell info og deres billett er mailen dere får som bekreftelse . Så ingen henting ❤️

Antall:
Legg til i handlevogn

Lørdag oppstart kl.12.00

Bobler er alltid perfekt til enhver anledning og det passer utmerket til ost .

Hvilke hemmeligheter skjuler seg i denne smakfulle kombinasjonen?

Bli med på en spennende smakseventyr der vi utforsker de mange nyansene i bobler og ost. Hvilke smaker passer sammen? Hvordan påvirker modningsgraden på osten smaken av boblene? Dette og mye mer får du svar på på vårt kurs.

Dette kurset ledes av Siri Helen Winther & Marina Pohl

Marina er fra Dalmatia og italiensk språk ekspert og den fødte vertinne som elsker Norge. Hun har bodd i Norge i mange år og elsker tradisjonene og all vår lidenskap for det autentiske og hjemmelagde. 

Siri Helen Winther er 4. generasjon yster og har spesialisert seg innen ost de siste 15 årene. Siri er restauratør og brenner for å dele sin matglede og vin kunnskap. Hvor vi forteller om osten dere får smake og de ulike boblene. Hun er også utdannet sommelier.

Winther sine verter tar dere gjennom smakingen av boblene og osten.

Smaking av 3 ulike bobler og 5 ulike norske oster.

Varighet ca 2 timer
Aldersgrense 18 år
Kjøpte billetter refunderes ikke .
Sted : Winther Artisan Food & restaurant
Grundingen 3 , 0250 Oslo

  • Når du bestiller står det på alle bestillinger , hentes i butikk . Dette er en generell info og deres billett er mailen dere får som bekreftelse . Så ingen henting ❤️

Lørdag oppstart kl.12.00

Bobler er alltid perfekt til enhver anledning og det passer utmerket til ost .

Hvilke hemmeligheter skjuler seg i denne smakfulle kombinasjonen?

Bli med på en spennende smakseventyr der vi utforsker de mange nyansene i bobler og ost. Hvilke smaker passer sammen? Hvordan påvirker modningsgraden på osten smaken av boblene? Dette og mye mer får du svar på på vårt kurs.

Dette kurset ledes av Siri Helen Winther & Marina Pohl

Marina er fra Dalmatia og italiensk språk ekspert og den fødte vertinne som elsker Norge. Hun har bodd i Norge i mange år og elsker tradisjonene og all vår lidenskap for det autentiske og hjemmelagde. 

Siri Helen Winther er 4. generasjon yster og har spesialisert seg innen ost de siste 15 årene. Siri er restauratør og brenner for å dele sin matglede og vin kunnskap. Hvor vi forteller om osten dere får smake og de ulike boblene. Hun er også utdannet sommelier.

Winther sine verter tar dere gjennom smakingen av boblene og osten.

Smaking av 3 ulike bobler og 5 ulike norske oster.

Varighet ca 2 timer
Aldersgrense 18 år
Kjøpte billetter refunderes ikke .
Sted : Winther Artisan Food & restaurant
Grundingen 3 , 0250 Oslo

  • Når du bestiller står det på alle bestillinger , hentes i butikk . Dette er en generell info og deres billett er mailen dere får som bekreftelse . Så ingen henting ❤️

 

Sted : Winther Artisan Food & restaurant

Tid: 13.00–15.00

Aldersgrense 18 år

Kjøpte billetter refunderes ikke .

Grundingen 3 , 0250 Oslo

Billetter kan også kjøpes direkte via VIPPS . Betaling til 611450 og deretter kopi av betalingen til booking@wintherakerbrygge.no

 
 

★★★★★

 

“The beauty of your story is that it’s going to continue to evolve and your site can evolve with it. Your goal should be to make it feel right for right now.”

Sam F.

 

 
Tilbake til toppen

WINTHER AKER BRYGGE
Grundingen 3, 0250 Oslo

Tlf: +47 40 89 60 20
Restaurant: booking@wintherakerbrygge.no
Delikatesse: jobb@wintherakerbrygge.no

WINTHER FROGNERPARKEN
Middelthunsgate 17 P, 0368 Oslo

Tlf: +47 45 50 71 97
booking@wintherfrognerparken.no

CAVATAPPI WINE
Siri@cavatappiwine.com