Hopp til innhold
Winther
Cavatappi
Restauranter
Aker Brygge
Frognerparken
Catering
Arrangementer
Butikk
Vår historie
Våre oster
Book bord
Aker Brygge
Frognerparken
0
0
Winther
Cavatappi
Restauranter
Aker Brygge
Frognerparken
Catering
Arrangementer
Butikk
Vår historie
Våre oster
Book bord
Aker Brygge
Frognerparken
0
0
Cavatappi
Mappe: Restauranter
Tilbake
Aker Brygge
Frognerparken
Catering
Arrangementer
Butikk
Vår historie
Våre oster
Mappe: Book bord
Tilbake
Aker Brygge
Frognerparken
Arrangementer Pastakurs 18/8-2025
Yellow%2BMinimalist%2BPressed%2BDecorative%2BFlower%2BCanvas%2BPrint%2B%281%29.jpg Bilde 1 av 3
Yellow%2BMinimalist%2BPressed%2BDecorative%2BFlower%2BCanvas%2BPrint%2B%281%29.jpg
shutterstock_1106744825.jpg Bilde 2 av 3
shutterstock_1106744825.jpg
IMG_9962.jpeg Bilde 3 av 3
IMG_9962.jpeg
Yellow%2BMinimalist%2BPressed%2BDecorative%2BFlower%2BCanvas%2BPrint%2B%281%29.jpg
shutterstock_1106744825.jpg
IMG_9962.jpeg

Pastakurs 18/8-2025

1 499,00 kr

Mandag 18.august kl.17.00.

Lær å lage pasta!

Oppstart kl. 17.00

Marina Pohl/ Siri Helen Winther er kursholderne som skal lede deg gjennom dette innholdsrike kurset. Marina er fra Dalmatia og italiensk språk ekspert og den fødte vertinne som elsker Norge. Hun har bodd i Norge i mange år og elsker tradisjonene og all vår lidenskap for det autentiske og hjemmelagde. Siri Helen Winther er 4. generasjon yster og har spesialisert seg innen ost de siste 15 årene. Siri er restauratør og brenner for å dele sin matglede og vin kunnskap.

Du får :

Et 2 timers introduksjonskurs i pasta
Inkludert i kurset er en pastarett fra restauranten og 1 glass utvalgt vin fra Italia eller 2 alkoholfri drikke. Pastaen man lager fylles med ost fra Winthers egne yster. Dere får også med dere pastaen dere lager selv hjem. Fyllet i vår pasta vil vi forandre i forhold til hvilken sesong vi er inne i.

Vi avslutter kurset med at dere får servert vår spesial lagede lasagne fra vår kjøkkensjef Enrico Olivetto. Vi endrer vår lasagne etter sesongen.

Antall:
Legg til i handlevogn

Mandag 18.august kl.17.00.

Lær å lage pasta!

Oppstart kl. 17.00

Marina Pohl/ Siri Helen Winther er kursholderne som skal lede deg gjennom dette innholdsrike kurset. Marina er fra Dalmatia og italiensk språk ekspert og den fødte vertinne som elsker Norge. Hun har bodd i Norge i mange år og elsker tradisjonene og all vår lidenskap for det autentiske og hjemmelagde. Siri Helen Winther er 4. generasjon yster og har spesialisert seg innen ost de siste 15 årene. Siri er restauratør og brenner for å dele sin matglede og vin kunnskap.

Du får :

Et 2 timers introduksjonskurs i pasta
Inkludert i kurset er en pastarett fra restauranten og 1 glass utvalgt vin fra Italia eller 2 alkoholfri drikke. Pastaen man lager fylles med ost fra Winthers egne yster. Dere får også med dere pastaen dere lager selv hjem. Fyllet i vår pasta vil vi forandre i forhold til hvilken sesong vi er inne i.

Vi avslutter kurset med at dere får servert vår spesial lagede lasagne fra vår kjøkkensjef Enrico Olivetto. Vi endrer vår lasagne etter sesongen.

Mandag 18.august kl.17.00.

Lær å lage pasta!

Oppstart kl. 17.00

Marina Pohl/ Siri Helen Winther er kursholderne som skal lede deg gjennom dette innholdsrike kurset. Marina er fra Dalmatia og italiensk språk ekspert og den fødte vertinne som elsker Norge. Hun har bodd i Norge i mange år og elsker tradisjonene og all vår lidenskap for det autentiske og hjemmelagde. Siri Helen Winther er 4. generasjon yster og har spesialisert seg innen ost de siste 15 årene. Siri er restauratør og brenner for å dele sin matglede og vin kunnskap.

Du får :

Et 2 timers introduksjonskurs i pasta
Inkludert i kurset er en pastarett fra restauranten og 1 glass utvalgt vin fra Italia eller 2 alkoholfri drikke. Pastaen man lager fylles med ost fra Winthers egne yster. Dere får også med dere pastaen dere lager selv hjem. Fyllet i vår pasta vil vi forandre i forhold til hvilken sesong vi er inne i.

Vi avslutter kurset med at dere får servert vår spesial lagede lasagne fra vår kjøkkensjef Enrico Olivetto. Vi endrer vår lasagne etter sesongen.

 

Sted : Winther Aker Brygge, Grundingen 3 , 0250 Oslo

Tid: 17.00-19.30

Kjøpte billetter refunderes dessverre ikke.

Kontakt oss om forespørsel om dager, vi kan også være fleksible på oppstartstiden.

Booking@wintherakerbrygge.no

Billetter kan også kjøpes direkte via VIPPS . Betaling til 611450 og deretter kopi av betalingen til booking@wintherakerbrygge.no.

Når du bestiller står det på alle bestillinger, hentes i butikk . Dette er en generell info og deres billett er mailen dere får som bekreftelse . Så ingen henting ❤️

 

★★★★★

 

“The beauty of your story is that it’s going to continue to evolve and your site can evolve with it. Your goal should be to make it feel right for right now.”

Sam F.

 

 
Tilbake til toppen

WINTHER AKER BRYGGE
Grundingen 3, 0250 Oslo

Tlf: +47 40 89 60 20
Restaurant: booking@wintherakerbrygge.no
Delikatesse: jobb@wintherakerbrygge.no

WINTHER FROGNERPARKEN
Middelthunsgate 17 P, 0368 Oslo

Tlf: +47 45 50 71 97
booking@wintherfrognerparken.no

CAVATAPPI WINE
Siri@cavatappiwine.com