Winther produserer rene, ekte og bærekraftige produkter med sterk identitet. Sammen skaper vi gode matopplevelser med utsøkte råvarer.
Siri sin mormor, oldemor og tippoldemor ystet ost i Lofoten. Denne håndverkskunsten, kunnskapen og historien ønsker vi å vise frem og dele.
Les mer om historien
(Video)
Ysteri midt i byen
Oldemor Elise tilbrakte alle sine somrer på stølen, der hun ystet nydelig ost av den ferske melken fra kuer som beitet fritt i nærområdet rundt stølen.Bli kjent med våre oster
Våre arrangement
Vi har en utbredt kurs- og arrangementvirksomhet bestående av blant annet diverse pastakurs, ost og vinsmakingskurs, pizzakurs - for ikke å glemme vår fantastiske Afternoon-tea seremoni! Vi setter også opp kurs etter forespørsel for grupper på minimum 10 personer.
Klikk deg inn for å lese mer eller booke kurs.
Gi bort det beste fra Italia. Her har vi satt sammen en nydelig gavepakke til jul.
Vår egen Winther pasta Vermicelli som vi importerer fra Puglia, Guanciale, Pecorino DOP, Italiensk Anfosso Olivenolje , Anfosso pesto lagret med fersk basilikum og verdens beste pistasie sjokolade fra den prestisjetunge Venchi.
Vi kan også lage endrer løsninger til deg om du ønsker det.
Bare ta kontakt med oss :
Siri@wintherakerbrygge.no
Legg inn i kommentarfeltet ønsket hentedag.