Velkommen til Winther Artisan Food & Restaurant. Opplev kulinarisk håndverk i hjertet av Oslo. Tre unike restauranter, lokalt ysteri, delikatessebutikk og catering.
Winther produserer rene, ekte og bærekraftige produkter med sterk identitet. Sammen skaper vi gode matopplevelser med utsøkte råvarer.
Siri sin mormor, oldemor og tippoldemor ystet ost i Lofoten. Denne håndverkskunsten, kunnskapen og historien ønsker vi å vise frem og dele.
Les mer om historien
(Video)
Ysteri midt i byen
Oldemor Elise tilbrakte alle sine somrer på stølen, der hun ystet nydelig ost av den ferske melken fra kuer som beitet fritt i nærområdet rundt stølen.
Bli kjent med våre oster

Våre arrangement
Vi har en utbredt kurs- og arrangementvirksomhet bestående av blant annet diverse pastakurs, ost og vinsmakingskurs, pizzakurs - for ikke å glemme vår fantastiske Afternoon-tea seremoni! Vi setter også opp kurs etter forespørsel for grupper på minimum 10 personer. Klikk deg inn for å lese mer eller booke kurs.
MAKRONPYRAMIDE
24 stk makroner som kommer i form av en pyramide. Perfekt å sette frem! Makronene er håndlaget, glutenfri og helt uten kunstige tilsetningsstoffer.
TAPAS
100 g nyskåret parmaskinke, 100 g nyskåret Fenikkelsalami fra Metervare i Oslo, 150 g vellagret Manchego (12 mnd), 150 g Brie de Meaux, 100 g oliven, 50 g Chornicons, Mario Fungo kjeks og salte mandler.
WINTHER OSTEKAKE
Vår egen ostekake, bakt med kremost fra vårt ysteri, iblandet en herlig smak av kanel. Kaken er toppet med klementin-marmelade.