Delikatessebutikken på Aker Brygge frister med et ekstraordinært utvalg av gode oster, skinker, middagsløsninger, møtemat og lokale varer - alt av ypperste kvalitet.

Vår delikatessebutikk

På vår restaurant på Aker Brygge, har vi også en delikatessebutikk. Her kan vi friste med et ekstraordinært utvalg av gode oster, norske og italienske skinker, bakevarer, middagsløsninger og møtemat. Til sammen fører vi nesten 1000 ulike produkter av ypperste kvalitet!

Åpningstider butikk:
Mandag - Fredag kl 09-17
Lørdag kl 10-18

Du kan også bestille via våre nettsider for henting i vår butikk, se under catering.

Vår oppskrifter

Oppdag smakene fra Winther hjemme!

Velkommen til en kulinarisk reise med Winther Aker Brygge og Winther Frognerparken! Vi brenner for god mat og unike smaksopplevelser, og nå ønsker vi å dele litt av magien fra kjøkkenet vårt med deg. Her finner du et utvalg av våre mest elskede oppskrifter, slik at du kan gjenskape favorittene dine og utforske nye smaker i ditt eget hjem. La deg inspirere av våre kokker og ta med deg et stykke Winther-opplevelse hjem!

Minipavlova med pistasjekrem

Sommer, sol og søte fristelser! ☀️ Disse små pavlovaene er drømmen for enhver anledning – sprø utvendig, seige inni, og toppet med en himmelsk krem og masse friske bær. Enklere blir det ikke å imponere!

Til Marengsbunnene:

  • 6 eggehviter

  • 4 dl sukker

  • 1 ts vaniljesukker

  • 2 ts hvitvinseddik

  • 1 ts potetmel

Til Fyllet:

  • 3 dl kremfløte

  • 2 dl vaniljekrem (ferdig eller hjemmelaget)

Til Toppingen:

  • 150 g bringebær

  • Venche pistasie krem ( kan kjøpes i butikken vår på Aker Brygge)

  • 50 g pistasjnøtter (usaltet, grovhakket)

Slik gjør du det:

  1. Ovnen klar: Sett stekeovnen på 100 °C, over- og undervarme.

  2. Marengsmagi: I en helt ren bolle (viktig!), visp eggehviter, sukker og vaniljesukker til en skinnende og stiv marengs. Jo stivere, jo bedre!

  3. Siste touch: Vend forsiktig inn hvitvinseddik og potetmel. Marengsen skal være blank og smidig.

  4. Forming: Bruk en skje til å forme runde marengsbunner (ca. 8 cm i diameter) på et bakepapirkledd stekebrett. Du kan lage små groper i midten for kremen om du vil!

  5. Steking: Stek bunnene i ca. 90 minutter. De skal være sprø utenpå og litt seige inni. Avkjøl helt på rist.

  6. Kremfyll: Visp kremfløten til luftig krem. Rør vaniljekremen jevn og bland den forsiktig inn i kremfløten.

  7. Montering og servering: Rett før servering, fordel kremfyllet på de avkjølte marengsbunnene. Topp med frisk bringebær, pistasjekrem og et dryss av grovhakkede pistasjnøtter og melis.

Nyt hver eneste bit! 🍓Siri Helen Winther 🤍🤩